Korpa je prazna

Registruj sePrijavi se

Satibo (2 kapsule)

800,00 RSD

Proizvođač: Fuji

Opis

Satibo je 100% prirodan, dijetetski proizvod bez ikakvih štetnih sporednih efekata i u potpunosti je bezbedan.

Proizvod SATIBO™ kapsule po svom sastavu odgovara proizvodu namenjenom reproduktivnom zdravlju muskaraca. Satibo kapsule su biljnog sastava, a svaka kapsula sadrži:

  • Dioscorea spinosita (Chinese Yam rhizome) 75 mg
  • Lycium babrbarum (Wolfberry fruit) 75 mg
  • Glycyrrhiza radix (Liqourice root & rhizome) 45 mg
  • Semen Coix Lacryruma (Jobs tears seeds) 45 mg
  • Euryale Ferox Semen (Gorgon Fruits) 30 mg
  • Bulbus Linlium (Lilli bulbs) 30 mg

Discorea Rhizoma, Discorea oposita (Chinese Yam rhizome) sadrži steroidne saponozide kao aktivni princip. Rizom se tradicionalno koristi u kineskoj medicini za poboljšanje funkcije slezine, pluća, bubrega i za kontrolisanje spermatopeje. Dnevna terapijska doza je 10-30g sprašenog rizoma. Dnevna doza u ovom proizvodu je 75-150mg.

Ekstrat ploda liči (Lycii fructus, Lycium barbarum) sadrži polisaharide, flavonoide, karotenoide. Koristi se u kineskoj medicini za lecenje neplodnosti. Neke studije urađene u Kini ukazuju da su za dejstvo odgovorni polisaharidi. Dnevna terapijska doza je 6-12g. Dnevna doza slatkog korena u ovom proizvodu je 45-90mg.

Slatki koren (Glycyrrhizae radix, Glycyrrhiza glabra) sadrži smešu saponozida, od kojih je najzastupljeniji glicirizin. Slatki koren se u obliku praška, slatkog šećera ili doziranih preparata koristi kao korigens ukusa, ekspetorans, blago laksantno sredstvo I kao antiinflamantorno sredstvo. Dnevna terapijska doza je 2-10g korena. Dnevna doza slatkog korena u ovom proizvodu je 45-90mg.

Coicis semen, Coix Lacrima se koristi u kineskoj tradicionalnoj medicini kod bolesti slezine, jetre, oboljenja zglobova. Dnevna doza je 10-30g pečenog semena. Dnevna doza semena u ovom proizvodu je 45-90mg.

Semen Euryrale, Euryale ferox se koristi u kineskoj tradicionalnoj medicini za poboljšanje funkcije slezine, bubrega, kod spermatopeje, učestalog mokrenja. Dnevna terapijska doza je 10-15g semena. Dnevna doza u ovom proizvodu je 30-60mg.

Lilii bulbus, Lilium se koristi u kineskoj tradicionalnoj medicini kod nesanice, smanjene koncentracije, a u novije vreme i kod učestalog mokrenja. Dnevna terapijska doza je 10-30g lukovice. Dnevna doza u ovom proizvodu je 30-60mg.

Namena
  • Podiže seksualni užitak na viši nivo
  • Nema osećaja slabosti, glavobolje niti bilo kakvih drugih sporednih efekata
  • Povećava seksualnu energiju i seksualnu želju

Satibo (2 kapsule)

Pakovanje

2 kapsule