Korpa je prazna

Registruj sePrijavi se

Prostato med 230 g

610,00 RSD

Nema na zalihama

Proizvođač: Supernatural med

Opis

Prostato Med je kombinacija kvalitetnog 100% prirodnog bagremovog meda sa usitnjenim semenom bundeve. Sirovo bundevino seme je izuzetno korisna namirnica sa velikim brojem blogotvornih osobina. Pomešano sa bagremovim medom, čija su svojstva čuvena još od davnina, seme bundeve podiže kvalitet svojih svojstava na najviši nivo. Prostato med je eliksir koji će naći svoje mesto u svakom danu ljudi koji brinu o svom zdravlju, posebno muškarcima sa uobičajenim problemima koji vremenom dolaze. Takođe, ova kombinacija je vrlo interesantna i za aktivne sportiste koji žele postići maksimum u sportskim rezultatima.

Lekovita svojstva Prostato Meda

  • Doprinosi opštem zdravlju prostate i učinkovit je u otkalanjanju problema tokom mokrenja izazvanih uvećanjem prostate.
  • Pomaže u lečenju problema sa potencijom kod muškaraca.
  • Vrlo pozitivno utiče na zdravlje kože zahvaljujući blagotvornim svojstvima bundevinog semena.
  • Prirodni sastojci koji se nalaze u Prostato Medu pokazali su se vrlo učinkoviti kod aktivnih sportista u poboljšanju njihovih sportskih performansi nakon perioda redovne konzumacije ove kombinacije.
  • Utiče povoljno na cirkulaciju zbog đumbira koji je uz golicu glavni sastojak Prosato Meda.

Preporuka

Preporučuje se konzumacija jedne do dve kafene kašičice Prostato Meda ujutru na prazan stomak ili pre obroka. Bilo bi poželjno da med ne konzumirate metalnom kašičicom već drvenom ili plastičnom. Ovaj proizvod nema nikakva neželjena dejstva i napravljen je od potpuno prirodnih sastojaka. Preporučuje se kao odraslima tako i deci.

Zemlja porekla

Srbija

Pakovanje

230 g