Korpa je prazna

Registruj sePrijavi se

Primed 6 urinarius 250 g

1.291,00 RSD

Proizvođač: Primed

Opis

Zbog svog organskog sastava i kvalitetnih sastojaka Primed 6 urinarius ima izuzetno dobru apsorpciju. U odnosu na kapsule i tablete procenat iskorišćenosti aktivnih sastojaka je i do 3 puta veći, pa su i rezultati mnogo brže uočljivi. U sastav Primed 6 urinariusa ulazi: pčelinji med, Cucurbita pepo (Bundeva) i Vitamini B1, B2, C, E.

Kako u svom sastavu ne sadrži: emulgatore, konzervanse, kortikosteroide niti bilo koje druge veštačke sastojke, nema mogućnosti pojave kontraindikacija i neželjenih efekata. Delotvornost Primed 6 urinariusa je višestruka i to: direktno deluje na izbacivanje suvišne vode iz organizma i omogućava olakšano mokrenje. Sadrži cink koji je neophodan za bolje funkcionisanje prostate. Primed 6 urinarius se uzima svakog jutra , na prazan stomak a najbolji efekti se postižu ukoliko se konzumira jedna kafena kašičica pola sata pre doručka. Tečnost bi trebalo uzeti nakon 5 minuta. Preporučljivo je da za vreme terapije korisnik izbegava masnu hranu, gazirana pića, so, šećer i kafu, a da u ishranu ubaci peršun, crni luk, bundevino seme i ulje, lan, spanać i kiseo kupus.

Namena:

Primed 6 urinarius olakšava mokrenje, pomaže u terapiji benigne hipertrofije prostate i prostatitisa, deluje kod upalnih procesa u bubrezima i mokraćnim kanalima. Prirodni je diuretik.

Zemlja porekla:

Srbija

Pakovanje

250 g