Korpa je prazna

Registruj sePrijavi se

Akcija!

Primed 5 feromed 250 g

1.490,00 RSD 1.290,00 RSD

Proizvođač: Primed

Opis

Primed 5 feromed je dijetetski suplement na bazi kvalitetnog pčelinjeg meda i lekovitih trava ubranih na ekološki čistim predelima Srbije. Zbog svog organskog sastava i kvalitetnih sastojaka Primed 5 feromed ima izuzetno dobru apsorpciju. U odnosu na kapsule i tablete procenat iskorišćenosti aktivnih sastojaka je i do 4 puta veći, pa su i rezultati mnogo brže uočljivi.

Kako u svom sastavu ne sadrži: emulgatore, konzervanse, kortikosteroide niti bilo koje druge veštačke sastojke, nema mogućnosti pojave kontraindikacija i neželjenih efekata. Delotvornost Primed 5 feromed preparata je višestruka, jer direktno deluje na povećanje gvožđa i hemoglobina u krvi, a indirektno na katar želudca i poboljšanje imuniteta.

Primed 5 feromed se uzima svakog jutra, na prazan stomak a najbolje efekte ukoliko se konzumira jedna kafena kašičica pola sata pre doručka. Tečnost bi trebalo uzeti nakon 5 minuta. Preporučljivo je da za vreme terapije korisnik izbegava masnu hranu, gazirana pića, so, šećer i kafu, a da u ishranu ubaci crni luk, kakao, cimet, spanać i kiseo kupus.

Namena:

Primed 5 feromed uspešno otklanja simptome anemije, povećava nivo gvožđa i hemoglobina, smanjuje lučenje hlorovodonične kiseline i pomaže u regeneraciji sluzokože želudca. Takođe, svojim sastavom pomaže u otklanjanju Helicobacter pylori uz antibiotsku terapiju.

Zemlja porekla:

Srbija

Pakovanje

250 g