Korpa je prazna

Registruj sePrijavi se

Primed 13 kordiceps 250 g

1.990,00 RSD

Proizvođač: Primed

Opis

Primed 13 kordiceps je prirodni dijetetski proizvod. Njegov sastav omogućava odličnu apsorpciju kordicepsa u organizam pa je dovoljno konzumirati jednu kašičicu dnevno pre obroka. Preparat ne bi trebalo da koriste deca mlađa od 3 godine i osobe alergične na kordiceps. Osobe koje imaju problem sa stomačnom kiselinom mogu konzumirati i sat vremena nakon obroka.

Namena:

Delovanje Primed 13 kordiceps je kod sledećih oboljenja:


1. 
Disajni organi
Kašalj, slabost, otežano disanje, znojenje, razboljevanje izazvano slabošću pluća, tromošću i drugih pokazatelja. Kod smanjene aktivnosti pluća uz uzimanje ovih preparata može se postići vrlo dobar efekat. Kod lečenja tuberkuloze pluća, astme, respiratornih infekcija kordiceps može dati vrlo dobre rezultate.


2. 
Bubrezi
Savremena medicina dokazala je da kordiceps poboljšava razmenu supstanci u tkivu bubrega, pomaže ekskreciji urotoksina, olakšava stanje ili obnavlja bubrežne cevi i glomerule nakon patoloških ili medikamentoznih trauma, sprečava recidive i hiperfosforemije, zadržava proces pogoršanja ureotokdikoze. Otklanja bol u leđima i nogama, normalizuje diurezu, kordiceps daje vrlo dobre rezultate, što je veoma važno za ljude koji imaju bolesti bubrega.


3. 
Krvne žile srca
Kordiceps može umjereno i stalno povećavati krvotok koronarnih žila, regulisati odnos kalcijuma i fosfora u krvi. On je vrlo cenjen preparat za stabilno lečenje koronarnih bolesti srca. Za održavanje koncentracije trombocita kolagenog porekla u arterijama kordiceps daje vrlo značajne rezultate. Koeficijent inhibicije dostiže 13,3 – 48,5%.


4. 
Hepatitis, ciroza jetre
Kordiceps može neposredno poboljšati funkciju jetre. Vrlo je delotvoran u preventivi ciroze jetre. Još do danas nema u Kini i drugim zemljama delotvornog leka za lečenje ciroze jetre. Uvozni preparati «interferencije» nisu idealni, a cene tih preparata mnogo su više nego kordicepsa.


5. 
Krv
Kod trombocitopenične purpure pomoćni efekt kordicepsa vrlo je dobar. Kordiceps može takođe poboljšati stanje ljudi koji boluju od leukemije, sprečava njen prelaz u zloćudni stadijum.


6. 
Rak
Budući da kordiceps ima svestrano delovanje na glavne organe kao jetra, bubrezi, krvne sudove srca i disajne puteve, zatim kod bolesti povezanih s rakom, takođe je delotvoran i kod tumora. Kordiceps deluje supresorno i inhibirajuće na maligne ćelije. Jača organizam tokom hemioterapije i ne dozvoljava nastajanje neželjenih efekata hemio i radio terapije. Osim toga kordiceps deluje stimulativno na vitalne organe.Kod benignih promena može zaustaviti ili smanjiti proces.


7. 
Antitoksično djelovanje
Kordiceps može poboljšati dinamiku jetrenih stanica, bubrega, pluća i izmjenu supstanci u celom organizmu, a to omogućava organizmu izbacivanje iz tijela toksina, a među njima i toksičnih ostataka od lekova.


8. 
Sportisti
Godine 1993. Kineske nacionalne igre dovele su kordiceps u središte pažnje svjetskih sportskih autoriteta.GRUPA OD 9 SPORTISKINJA KOJE SU UZIMALE KORDICEPS SRUŠILA JE 9 SVETSKIH REKORDA. Postoji mnogo izveštaja o zapanjujućim poboljšanjima rezultata u raznim sportovima zahvaljujući uzimanju kordicepsa.

Zemlja porekla:

Srbija

Pakovanje

250 g