Korpa je prazna

Registruj sePrijavi se

Pravi sok od jabuke i nane – 500 ml

172,00 RSD

Proizvođač: Priroda Boleč

Opis

Pravi sok od jabuke i nane je kombinacija zdravih, sočnih plodova prirode. Dobija se ceđenjem svežeg voća, bez dodatka šećera, konzervansa, vode i limunske kiseline. Bogat prirodnim šećerom, pravi sok od jabuke i nane daće vam potrebnu energiju.

Pravi sok od jabuke i nane ima mnogo kvalitenih i korisnih sastojaka, da je sva korisna dejstva teško nabrojati, a pri tom ćete uživati u savršenom ukusu. Ovo je jednostavno prelepa kombinacija lekovitog bilja i ceđenog soka od jabuke.

Namena:

Pravi sok od jabuke i nane poboljšava varenje, smanjuje napetost (koja je posebno izražena u ovim vremenima), pojačava koncentraciju, itd. Daleko je poznato da i jabuka i nana rešavaju problem nesanice i umiruju organizam posle napornog dana, a najbolji su prirodni darovi za smirenje nervnog sistema. Pravi sok od jabuke i nane je bogata riznica vitamina, minerala i enzima koji osvežavaju naš organizam i blagotvorno deluju na njega. Takođe, ima uticaj na jačanje organizma, njegovo podmlađivanje, poboljšanje krvne slike, a i čisti organizam od raznih toksina.

Zemlja porekla:

Srbija

Pakovanje

500 ml