Korpa je prazna

Registruj sePrijavi se

Pravi sok od jabuke, cvekle i šargarepe – Koktel – 1 L

320,00 RSD

Proizvođač: Priroda Boleč

Opis

Pravi sok od jabuke, cvekle i šargarepe – koktela je kombinacija zdravih, sočnih plodova prirode. Dobija se ceđenjem svežeg voća i povrća bez dodatka šećera, konzervansa, vode i limunske kiseline.

Pravi sok od jabuke, cvekle i šagarepe ima mnogo kvalitenih i korisnih sastojaka, da je sva korisna dejstva teško nabrojati, a pri tom ćete uživati u savršenom ukusu.

Namena:

Iskustva su pokazala da se korišćenjem soka pravog od jabuke, cvekle šargarepe vrlo brzo rešava problem anemije tj. nedostatka gvožđa, snižava visok krvni pritisak, očni pritisak, zujanje u ušima, čisti organizam od toksina koje svakodnevno unosimo, a redovnom upotrebom od 200 ml pre jela, 3 puta dnevno, povećavate otpornost organizma. Cvekla je posebno poznata kao veliki borac u borbi protiv kancerogenih bolesti. Tako prirodan sok je bogata riznica vitamina, minerala i enzima koji osvežavaju naš organizam i blagotvorno deluju na njega. Takođe, ima uticaj na jačanje organizma, njegovo podmlađivanje, poboljšavanje krvne slike. Bogat prirodnim šećerom, sok od voća daće vam potrebnu energiju, a sok od povrća snadbeće vaš organizam mineralima i belančevinama.

Zemlja porekla:

Srbija

Pravi sok od jabuke, cvekle i šargarepe – Koktel – 1 L

Pakovanje

1 L