Korpa je prazna

Registruj sePrijavi se

Potencijal prostate 40 tableta

930,00 RSD

Nema na zalihama

Proizvođač: Rec sys medical

Opis

Namena
  • Kod problema koje izaziva uvećana prostata (otežano i učestalo mokrenje).
  • Kod hroničnog zapaljenja prostate i tegoba koje takvo stanje može da prouzrokuje
Opis

Predstavlja poseban preparat koji je dobijen kombinacijom nekoliko biljnih sastojaka čija je efikasnost poznata u svetskoj herbologiji kao i pojedinih domaćih biljaka karakterističnih za naše predele čija upotreba datira od davnina. U praksi se pokazalo da ovakva kombinovana formulacija ima posebno efikasno dejstvo koje nije u toj meri zapaženo kada se upotrebljavaju samo pojedini sastojci ili u drugim međusobnim odnosima.

Ono što je posebno značilo mnogim muškarcima koji su koristili Potencijal prostate je činjenica da su imali bolji seksualni život zahvaljujući poboljšanoj seksualnoj funkciji i boljoj potenciji.

Sve ovo ukazuje na jedinstvenu prirodu preparata zhvaljujući pažljivo odabranim sastojcima i dobro balansiranim međusobnim odnosom pojedinih biljnih ekstrakata.

Dosadašnja iskustva su pokazala da Potencijal prostate pomaže kod uvećane prostate, učestalog mokrenja i hroničnog prostatitisa u smislu umanjenja tegoba i smanjenja izraženosti simptoma.

Nacin upotrebe: dovoljno je uzimati jednu tabletu dnevno. Samo u slučaju jače izraženih tegoba doza se može povećati na 2 – 3 tablete dnevno. Za postizanje punog efekta preparat treba uzimati redovno tokom dužeg vremenskog perioda – najmanje 2 meseca, ali i duže.

Potencijal prostate 40 tableta

Pakovanje

40 tableta