Korpa je prazna

Registruj sePrijavi se

Pinigreen inhalator

105,00 RSD

Nema na zalihama

Proizvođač: EpoAid

Opis

Etarsko ulje eukaliptusa sprečava rast i razvoj mikroorganizama i ima antiupalno dejstvo. Masaža sa eukaliptusovim uljem može ublažiti bolove u mišićima i zglobovima, smanjuje bol kod glavobolje, migrene i reuma. Dobro je za dezinfekciju kože, potpomaže zarastanje povreda na koži i stimuliše perifernu cirkulaciju. Ublažava svrab pri ujedu insekata.

Kamfor sprečava rast mikroorganizama, smiruje upale mišića, bolove pri zapaljenju nerava i reumatske bolove. Koža ga odlično upija. Pomaže telu da se kroz kožu oslobodi suvišne toplote, čime hladi, olakšava bol i time popravlja raspoloženje. Kamfor se koristi za pročišćavanje disajnih puteva, ublažava tegobe kod prehlada i upalnih stanja.

Etarsko ulje iglica sibirskog bora sprečava rast i razvoj mikroorganizama, ublažava bolove u mišićima i ubrzava cirkulaciju, povećava otpornost organizma. Koristi se kod loše cirkulacije, upale zglobova, mišićnih bolova, reume. Podstiče i osvežava, bistri um, otklanja napetost, jača emotivnu i psihičku sposobnost.

Mentol sprečava rast i razvoj mikroorganizama pa se veoma često koristi u preparatima za lečenje bolesti grla i nosa. Za olakšavanje bolova u mišićima i zglobovima mentol se primenjuje u obliku gela koji se utrljava na bolno mesto. Ima svojstvo isparavanja sa površine, utiče na receptore za osećaj temperature pa na koži daje osećaj hlađenja. Time se ublažavaju simptomi kao što su otok, bol i pregrejanost upaljenog mesta.

Sastav:
Etarsko ulje eukaliptusa, kamfor, etarsko ulje bora, mentol

Namena:

  • Pinigreen inhalator se koristi kod zapušenog nosa i otežanog disanja kod kijavice, prehlade i alergije
  • Moćan je antiseptik, sprečava rast i razvoj bakterija na nivou nosne šupljine i sprečava da se infekcije šire dublje u disajne puteve
  • Može se koristiti i kod svakodnevne higijene nosne šupljine
  • Nekoliko puta dnevno inhalator približiti nozdrvama i udahnuti

 

 Pinigreen inhalator

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju “Pinigreen inhalator”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *