Korpa je prazna

Registruj sePrijavi se

Orthomol Immun granule 30 doza

7.466,00 RSD

Opis

Orthomol Immun je hrana za specijalne medicinske namene. Ona sadrži mikro-nutrijente u kompleksnom sastavu i sa dobro uravnoteženim, naučno baziranim doziranjem. U sastav Orthomol Immun granula ulazi: Vitmin C, E, karotenoidi i fito-nutrijenti kao što su bioflavonoidi, anti-oksidansi, vitamin A, vitamini B kompleksa, zatim sadrži i elemente u tragovima kao što su: cink, selen, gvožđe, bakar i mangan.

Orthomol Immun kao prašak je bez laktoze i glutena.

NAMENA:

Orthomol Immun je namenjen za dijetetski tretman imunih deficita povezanih sa ishranom koje mogu nastati, npr., posle hemioterapije ili terapije zračenjem, kod akutnih i hroničnih infekcija i oboljenja, posle operacija, kao i i kod osoba starijeg doba.

Za najbolje rezultate svakodnevno rastopite sadržaj jednog paketića (=dnevna doza) u približno 100 – 150 ml negazirane vode ili voćnog soka i popitijte u toku ili posle obroka. Ne uzimati više od jednog paketića dnevno. Da bi zadovoljili posebno povećane potrebe za mikro-nutrijentima, preporučujemo da se Orthomol Immun uzima dugoročno.

Primena Orthomol Immun može obojiti mokraću u žuto. Ovo je bezopasna sporedna pojava koja je prouzrokovana sadržajem vitamina B2.

Povremeno količina vitamina C koju sadrži Orthomol Immun može dovesti do povećane peristaltike creva.

Molimo kontaktirajte svog lekara pre uzimanja Orthmol Immuna.

Pakovanje

30 doza

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju “Orthomol Immun granule 30 doza”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *