Korpa je prazna

Registruj sePrijavi se

Orthomol fertil plus

7.310,00 RSD

Proizvođač: orthomol

Opis

Sastav:

L-Karnitin ima važnu ulogu u obezbeđenju energije spermatozoida i kod njihovog prodora u jajnu ćeliju. L-Karnitin ima pozitivan efekat na pokretljivost spermatozoida.

Koenzim Q10 je antioksidans i štiti spermatozoide od negativnih uticaja slobodnih radikala.To ima pozitivno delovanje na pokretljivost spermatozoida.

N-acetilcistein je sastavni deo glutationa, koji deluje antioksidativno, utiče na pokretljivost spermatozoida i povećava broj normalno oblikovanih spermatozoida.

Vitamin E je antioksidans koji štiti osetljive membrane ćelija od oštećenja slobodnih radikala. U kombinaciji sa selenom, vitamin E može povećati pokretljivost i broj normalno oblikovanih spermatozoida.

Vitamin C je antioksidans koji štiti spermu (uključujući i genetski materijal) od slobodnih radikala. Vitamin C povećava gustinu sperme, pokretljivost i broj normalno oblikovanih spermatozoida.

B-vitamini (folna kiselina, B6, B12) su važni za izgradnju i rast ćelije, te imaju pozitivan uticaj na gustinu sperme.

Omega-3 masne kiseline imaju pozitivan efekat na elastičnost membrane spermatozoida,koja je važna za oplodnju.

Selen je sastavni dio antioksidativnih enzima. Aktivnost enzima ima uticaj na održivost, normalan oblik i pokretljivost spermatozoida.

Cink je neophodan za plodnost muškarca. Nedostatak cinka se dovodi u vezu sa smanjenom proizvodnjom testosterona. Davanje cinka može povećati nivo testosterona i poboljšati gustinu sperme.

Nacin upotrebe: Uzeti sadržaj jednog paketića (= dnevna doza) i popiti za vreme ili nakon jela. Dnevna doza se može uzeti odjednom ili ako je potrebno podeliti na više obroka tokom dana.

Koliko dugo treba uzimati Orthomol® Fertil plus? Da bi proces formiranja i sazevanja spermatozoida, koji traje nekoliko nedelja, bio potpomognut nutrtivnom terapijom, treba da bude obezbeđeno kontinuirano snabdevanje mikronutrijentima. Minimalan period terapije je 3 meseca da bi bilo moguće optimalno uticati na svaku fazu razvoja i sazrevanja spermatozoida. Orthomol® Fertil Plus se može i treba uzimati i nakon tog perioda sve do nastupanja trudnoće partnerke.

Druge korisne informacije: Orthomol® Fertil plus ne sadrži laktozu niti gluten.

Orthomol fertil plus

Pakovanje

30 dnevnih doza: Dnevna doza od 3 tablete i 1 kapsule.

Povezani proizvodi