Korpa je prazna

Registruj sePrijavi se

Nera čaj 60g

450,00 RSD

Proizvođač: Nera trade

Opis

Nera čaj je mešavina lekovitog bilja sa Vlasine, Svrljiških planina i Rtnja. Upravo takva kombinacija omogućava složeno delovanje Nera čaja na organizam čoveka. Delovanje se ogleda pre svega u prirodnoj stimulaciji ostatne funkcije pankreasa, samim tim i efikasnije iskorišćavanje glikoze, ubrzava mehanizam varenja, stimuliše enzimske efekte.

Pripremljen na propisan način nema neželjenih indikacija. Nera čaj se priprema tako što se uzme jedna supena kašika čaja i prelije sa 150ml ključale vode i ostavi 15-20 minuta poklopljena da odstoji, posle čega se procedi i pije. Čaj se priprema dva puta dnevno i to ujutro pre jela i uveče pre spavanja. Nera čaj je mrke boje, gorkog ukusa i karakterističnog mirisa. Čaj piti sveže pripremljen. Nera čaj potpuni efekat postiže posle 40 dana redovne upotrebe. Zatim se redovnom upotrebom čaja održava normalan procenat šećera ukrvi. Ne uzimati veće količine čaja zbog mogućeg snižavanja glikoze.

Trudnice i dojilje, trebalo bi da konsultuju lekara pre upotrebe čaja. Nera čaj je hemijski i bakteriološki atestiran u zavodu za zaštitu zdravlja Niš O. Br. 609-10/527.

Namena:

Koristi se za snižavanje nivoa šećera u krvi.

Zemlja porekla:

Srbija

Pakovanje

60 g