1 proizvod je u korpi

Registruj sePrijavi se

MSM prah 200g

1.770,00 RSD

Nema na zalihama

Proizvođač: Super obrok

Opis

MSM prah (metil-sulfonil-metan) ili „mineral lepote“ je organski (prirodni, jestivi) oblik sumpora koji igra važnu ulogu u formiranju kolagena, keratina, elastina i hrskavice. Nalazi se u koži, kosi i noktima.

Prednosti

Metil-sulfonil-metan gradi i čisti telesne ćelije. Sadrži sumpor, koji je važan element aminokiselina, sinteze proteina i stvaranja vezivnog tkiva. Telo koristi sumpor i za izgradnju keratina, imunoglobulina, koji je deo imunog sistema. Takođe je važan kod katalize metaboličkih reakcija koje pretvaraju hranu u energiju. MSM je važan za formiranje keratina, kolagena i elastina koji pružaju fleksibilnost, oblik i snagu mišićima, kostima, zglobovima, unutrašnjim membranama, koži, kosi i noktima. Simptomi, koji pokazuju na nedostatak MSM-a su: oštećena koža, vidljivi ožiljci i bore.  Kada MSM konzumiramo zajedno sa vitaminom C stvara se pozitivan sinergijski učinak zbog čega su nove ćelije mekše i više propusne što omogućava lakši protok kroz zidove ćelije. To dovodi do pojačane apsorpcije hranjivih materija i kiseonika  te pomaže oslobađanju  toksina zarobljenih u ćelijama. Toksini napuštaju telo,a  nivo energije se poveća. MSM formira zaštitni sloj na sluznici što onemogućava pristup parazitima i alergenima.

Koristi

Osim žena koje ga obožavaju zbog njegove funkcije u sintezi kolagena, msm prah je takođe zanimljiv i za sportiste jer vrlo brzo pomaže kod bolova u zglobovima i mišićima, kod upala, povećava nivo energije i izdržljivost (fizičku i psihičku), podstiče brže zarastanje rana i smiruje gorušicu. Čisti i detoksikuje organizam.

MSM prah se preporučuje osobama koje imaju probleme sa noktima, ožiljcima, hormonima, dijabetesom, stresom, alergijom, zatvorom i drugim oblicima probavnih problema. MSM koristi ženama za olakšavanje glavobolje, grčeva i bolova u mišićima uzrokovanih zbog hormonalne neravnoteže (PMS).

MSM prah 200g

Pakovanje

200 g

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju “MSM prah 200g”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *