Korpa je prazna

Registruj sePrijavi se

MSM prah 100g (organski proizvod)

630,00 RSD

Proizvođač: DTC

Opis

MSM prah (metilsulfonilmetan) je biološki aktivni sumpor i koristi se kao dodatak ishrani. MSM prah je potreban našem organizmu za sintezu važnih enzima, antitiela i kolagena (vezivnog tkiva u telu). Metil Sulfonil Metan gradi i čisti telesne ćelije. Sadrži sumpor, koji je važan element aminokiselina, sinteze proteina i stvaranja vezivnog tkiva. Telo koristi sumpor i za sintezu keratina, imunoglobulina, koji je deo imunološkog sistema. Takođe je važan kod katalize metaboličkih reakcija, koje pretvaraju hranu u energiju.

NAMENA:

MSM prah je važan za formiranje keratina, kolagena i elastina, koji pružaju fleksibilnost, oblik i snagu mišićima, kostima, zglobovima, unutrašnjim membranama, koži, kosi i noktima. Simptomi, koji pokazuju na nedostatak MSM-a su: oštećena koža, vidljivi ožiljci i bore.

MSM prah prah poboljšava fleksibilnost, povećava ukupnu energiju, pomaže u detoksikaciji tela pa sadrži anti-upalna svojstva koja omogućuju telu da sa lakoćom ukloni nepotreban otpad iz ćelija.

U kombinaciji s vitaminom C, MSM prah poboljšava zdravlje kože i tena pa pomaže koži da se regeneriše na prirodan način, što je od velike važnosti za optimalnu proizvodnju kolagena.

Pakovanje


100g

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju “MSM prah 100g (organski proizvod)”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *