Korpa je prazna

Registruj sePrijavi se

Moringa prah u kapsulama – 30 kapsula (organski proizvod)

550,00 RSD

Proizvođač: Zdravo bilje

Opis

Moringa prah u kapsulama – 90 kapsula je 100 % organski. Bogat izvor antioksidansa, Održava zdrav imuno sastav. Bogat izvor vitamina A. Održava ravnotežu holesterola u telu. Esencijalne aminokiseline. Vegansko.

Opis:

Moringa prah igra značajnu ulogu kad je u pitanju i zdravlje kože. Širok spektar hranljivih sastojaka ga čini odličnim za kožu, a pre svega Zeatin koji utiče na obnavljanje ćelija i usporava starenje istih.

Moringa prah je odličan izvor antioksidanasa i sadrži dosta vitamina A, C i E i bioflavonoida. Aktivni slobodni radikali uzrokuju kožna oboljenja tako što uništavaju elektrolite u zdravim molekulima. Nutrijenti koje sadrži moringa pomažu u sprečavanju oksidacije zdravog tkiva i tako usporavaju proces starenja i stvaranja bora.

Osušeni i samleveni prah lista Moringe sadrži oko 20 vrsta aminokiselina, 46 antioksidanasa, 36 antiupalnih komponenti i više od 90 nutrijenata, što ga čini jednim od najboljih prirodnih suplemenata. Moringa prah je odličan izvor minerala poput gvožđa, kalcijuma i vitamina A, B, B1, B2, B3, B6, C, E, kao i makroelemenata i fitonutrijenata. Sem toga, odličan je izvor proteina i dijetetskih vlakana.

Način korišćenja:

Prvih sedam dana upotrebe 2 kapsule dnevno. Polsle 7 dana korišćenja 4-6 kapsula dnevno.

Moringa prah u kapsulama – 30 kapsula

Pakovanje

30 cps

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju “Moringa prah u kapsulama – 30 kapsula (organski proizvod)”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *