Korpa je prazna

Registruj sePrijavi se

Akcija!

Medosan sirup za prostatu 250 ml

2.466,00 RSD 1.975,00 RSD

Nema na zalihama

Proizvođač: SwissNature

Opis

Medosan sirup za prostatu napravljen je u Švajcarskoj, veoma je bogat ekstraktom CINKA iz semena bundeve  koji se pokazao kao izuzetno efikasan kod problema sa prostatom.

Prostata je neparna žlezda smeštena ispred mokraćne bešike, a izlazni kanal iz bešike prolazi njenom sredinom.

Prostata normalne veličine je kao veći kesten i sličnog oblika. Ukoliko dolazi do upale, nedostatak cinka u telu, ona se povećava, pa tako sužava izlazni kanal iz bešike, ali se povećava i sa godinama kod muškarca.

Povećana prostata dovodi do učestalog mokrenja manje količine, umanjenog mokrenja, a kasnije i do bolnog mokrenja zbog stalno prepunjene bešike, a često je mokrenje nekontrolisano. Kako sprečiti da do toga dođe i u ranijoj fazi života ili da se smetnje poboljšaju? Za normalno funkcionisanje i sprečavanje povećanja (hiperplazije), prostate potrebni su mnogi sastojci koji se nalaze u hrani. Najvažniji je cink.

Upitajmo se da li nam je poznato koliko često i kakvu hranu bogatu cinkom upotrebljavamo? Verovatno ne znamo. Zbog toga je preporučljivo da se upotrebljava neki od proizvoda koji mogu pomoći, a da u sebi sadrže prirodni cink u dnevno potrebnim količinama.

Medosan sirup za prostatu je ukusan i lako se koristi pa se može preporučiti još i kod mlađih muškaraca, kada je i najefikasniji.

Nacin upotrebe:

Uzimati po jednu supenu kašiku ujutru i uveče bez obzira na obroke.

Ukoliko Vam više odgovara, možete razblažiti jednu supenu kašiku sirupa u pola kašike vode.

Izbegavati upotrebu alkohola, ljute hrane i većih količina kafe (do 2 dnevno).

 

Pakovanje

250 ml

 

Namena
  • Smanjuje uvecanu prostatu
  • Otklanja bolove nastale uvecanjem prostate
  • Povecava priliv energije