Korpa je prazna

Registruj sePrijavi se

Akcija!

Magnezijum, B5, B6 – 30 kapsula Anafarm

407,00 RSD 360,00 RSD

Proizvođač: Anafarm

Opis

Kategorija

Dijetetski suplement, minerali i vitamini, stres napetost

Namena
  • Antistres
  • Smanjuje nadražljivost nerava i mišića (kod grčeva u mišićima)
Opis

Preparat Magnezijum B5, B6 (Magnesium B5,B6) je dodatak ishrani koji sadrži antistresni mineral i vitamine i služi kao pomoć organizmu u stanjima stresa i napetosti, kod poremećaja sna, povećanog fizičkog i psihičkog opterećenja i zamora, za smanjenje nadražljivosti nerava i mišića (kod grčeva u mišićima). Deluje na prirodnoj, fiziološkoj osnovi, ne stvara zavisnost. Namenjen je deci starijoj od 7 godina i odraslima. Ovaj novi preparat Anafarm-a sadrži magnezijum u obliku citrata i kao takav pripada grupi najboljih u pogledu bioiskoristiljivosti, i vitamine B5 i B6 vrhunskog kvaliteta. Navedeni sastojci neophodni su za optimalno funkcionisanje nervnog, mišićnog i kardiovaskularnog sistema. Magnezijum se zbog smirujućeg delovanja naziva antistresnim mineralom, a vitamini B5 i B6 zbog sličnog dejstva poznati su kao antistresni vitamini.

Način upotrebe: Deca starija od 7 godina: 1 kapsula dnevno, uz obrok. Odrasli: 2 do 3 puta po 1 kapsula dnevno, uz obrok. Trudnice i dojilje pre upotrebe preparata treba da konsultuju lekara ili farmaceuta. Preparat Magnezijum B5, B6 ne sadrži gluten, GMO/BSE/TSE supstance, alergene ili druge supstance koje mogu narušiti ljudsko zdravlje. Ne utiče na psihofizičke sposobnosti pri upravljanju motornim vozilom i rukovanju mašinama.

Sastav: 1 kapsula sadrži: 75 mg magnezijuma (Magnezijum-citrat); 3 mg vitamina B5 (Kalcijum -D- pantotenat) i 2 mg vitamina B6 (Piridoksin – hidrohlorid).

Magnezijum, B5, B6 – 30 kapsula Anafarm

Pakovanje

30 kapsula