Korpa je prazna

Registruj sePrijavi se

Konopljin protein 200g Granum food

395,00 RSD

Nema na zalihama

Proizvođač: Granum food

Opis

Konopljin protein se dobija mlevenjem semenki jestive konoplje nakon hladnog ceđenja ulja. THC konopljinog semena je manje od 1ppm.

Konopljino seme je veoma hranljivo. Ukus mu je sličan oraščiću ili semenu suncokreta. Konopljino seme sadrži 30% proteina, od kojeg 65 % čini lako svarljivi protein edestin, koji čini konopljino seme idealnim proizvodom za vegane i vegetarijance, pošto uspešno zamenjuje životinjske proteine, a i od velikog je značaja za funkcionisanje imunološkog sistema.

Magnezijum i visoko-kvalitetni proteini u konopljinom semenu vam pomažu da sačuvate zdravlje tokom perioda teškog rada i pomažu da održite balans prilikom stresnih situacija,

Konopljino seme sadrži esencijalne masne kiseline Omega 6 i Omega 3 u odnosu 3 :1, idealnom odnosu koji održava čistim čak i najmanji krvni sud i na taj način deluje preventivno protiv kardiovaskularnih bolesti. Ono je takođe dobar izvor vitamina E u formi alfa-beta-gama i delta-tokoferola i alfa-tocotrienola.

Namena:

Konopljin protein se preporučuje za podizanje imunološkog stanja organizma. Konopljin protein se posenbno preporučuje veganima, vegetrijancima, intelektualno i fizički aktivnim osobama, profesionalnim sportistima i svim ostalim ljudima koji brinu o svom zdravlju.

Konopljin protein možete koristiti kao dodatak sokovima, šejkovima, smutijima i frapeima. Takođe, ga možete koristiti i kao dodatak prilikom pripreme putera, slatkih i slanih kolača, energetskih pogačica, kao i prilikom pravljenja domaćeg humusa.

Za prevenciju zdravstvenog stanja koristite 2 supene kašike konopljinog proteina dnevno, dok sportisti mogu koristiti i 3 supene kašike dnevno.

Zemlja porekla:

Srbija

Konopljin protein 200g Granum food

Pakovanje

200g

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju “Konopljin protein 200g Granum food”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *