Korpa je prazna

Registruj sePrijavi se

Kokosov puter 170g Hyperic

285,00 RSD

Proizvođač: Hyperic doo

Opis

Kokosov puter 170g Hyperic je bledo žute boje, može biti mekan,  tečan, čak i tvrd kao kamen u zavisnosti od temperature i vlažnosti vazduha. Kokosov puter 170g Hyperic sadrži laurinsku kiselinu kojom obiluje i majčino mleko. Ona pomaže u zaštiti od štetnih bakterija, virusa i gljivica, pospešuje imunitet i štiti organizam od kancerogenih oboljenja. Ubrzava metabolizam čime doprinosi mršavljenju i povećanju energije. Kokosov puter 170g Hyperic bogat je zdravim mastima i produžava osećaj sitosti. Sadrži dosta esencijalnih amino kiselina, kalcijuma i magnezijuma.  Ulje iz putera postaje tečno na temperaturi većoj od 25 stepeni celzijusa, dovoljno je samo blago zagrevanje. Na taj način se, takođe, čuvaju  sva dobro poznata blagotvorna  svojstva kokosa. Glavna razlika između kokosovog ulja i kokosovog putera je ta što je kokosovo ulje samo masnoća koja je ekstrahovana iz kokosa, dok je kokosov puter dobijen mlevenjem celog ploda kokosa, on se priprema od sirovog seckanog kokosa. Kokosov puter 170g Hyperic se sastoji od pirea kokosa, čistog kokosovog ploda, ne sadrži samo ulje. Jedna supena kašika kokosovog putera sadrži 2 grama vlakana, kao i izvesnu količinu kalijuma, magnezijuma i gvožđa. Kokosovo ulje je odavno poznato po svojoj lekovitosti i najveći je sastavni deo putera.  Kokosov puter 170g Hyperic nije potrebno čuvati u frižideru. Potpuno je stabilan na sobnoj temperaturi ako nije izložen direktnoj sunčevoj svetlosti.

Upotreba Kokosovog putera 170g Hyperic

Najjednostavnija upotreba kokos putera  je jesti ga kašičicom iz  tegle!

Ljubitelji kokosa mogu takodje uživati tako što će ga jednostavno mazati na hleb i kombinovati sa omiljenim džemom, medom, tahinijem,  mazati ga na palačinke, koristiti kao  preliv za voćne  salate.

Odličan je dodatak za testa, nezamenjiv je sastojak u istocnjačkim kuhinjama, često se dodaje u kari ili supe.  Predivan je namaz  za pečenu piletinu.  Pomešan sa semenom maka dobijamo  ukusnu poslasticu za koju neki tvrde da poboljšava san. Može se dodavati u muslije,  ovsenu kašu,  prelivati po kokicama. Umesto mleka se može dodati u kafu, šejkove, vruć  kakao.

Pakovanje

170 g

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju “Kokosov puter 170g Hyperic”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezani proizvodi