Korpa je prazna

Registruj sePrijavi se

Akcija!

Kamu kamu prah 100g (organski proizvod)

2.180,00 RSD 1.600,00 RSD

Proizvođač: DTC

Opis

Kamu kamu prah se dobija od bobičastog Amazonskog voća (lat. Myrciaria dubia) koja raste u poplavljenim tropskim šumama uz reku Amazon. Kamu kamu je vrsta superhrane i predstavlja prirodni podizač energije, a i sjajan je za zdravlje očiju i usne duplje. Ovo egzotično voće sadrži 60 puta više vitamina C od pomorandže, a samo jedna kašičica ovog praha ima 600 puta više vitamina C od pomorandže. Ovaj organski Kamu kamu prah ima čak 12% vitamina C, što je za sada najviše moguće. Takođe, dobar je izvor beta karotena, gvožđa, kalcijuma, fosfora, riboflavina i tiamina. Kamu kamu sadrži i aminokiseline Valin i Serin. Valin je od velike važnosti za centralni nervni sistem, kognitivne funkcije, dok Serin potpomaže zdravu probavu. Kalijum, koji se nalazi u ovoj biljci, pomaže pravilan rad bubrega i srca. Takođe, ovaj prah pomaže i u regulisanju šećera u krvi. Sadrži i galsku i elaginsku kiselinu za koje je poznato da imaju antivirusna i antigljivična svojstva. Mnoga istraživanja su pokazala da elaginska kiselina ima antikancerogeni efekat, a veruje se i da pomaže i dijabetičarima da pod kontrolom drže svoju bolest.

Kamu Kamu prah mogu koristiti svi, čak i deca i trudnice, jer nisu zabeležene nikakve neželjene posledice uzimanja ovog voća. Postoje neka saznanja da Kamu kamu prah može da utiče na efikasnost lekova hemioterapije, pa je potrebno posavetovati se sa lekarom u vezi konzumiranja ove biljke i hemioterapije.

Da bi postigli najbolje rezultate dodajte1 kafenu kašičicu Kamu kamu praha u razne prirodne sokove, frapee, sladolede, ovsenu kašu… Po želji možete zasladiti nekim prirodnim zaslađivačem kao što je kokosov šećer ili agave sirup.

Namena:

Kamu kamu prah zbog svog raznovrsnog sastava ima veoma širok spektar delovanja. Odličan je imunostimulant. Može se koristiti za lečenje virusnih i gljivičnih infekcija, pomaže kod dijabetesa, gripa, kod arteroskleroze, hepatitisa, Parkinsonove bolesti, Alchajmerove bolesti, poboljšava vid, sprečava kataraktu, otklanja depresiju, migrenu, podmlađuje sve ćelije u našem organizmu, a dobar je i za zdravlje kardiovaskularnog sistema i digestivnog trakta.

Zemlja porekla:

Peru

Kamu kamu prah 100g (organski proizvod)

Pakovanje

100 g

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju “Kamu kamu prah 100g (organski proizvod)”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *