Korpa je prazna

Registruj sePrijavi se

Joint MD 50 tableta

3.600,00 RSD

Nema na zalihama

Opis

 

Namena

 

Regeneracija hrskavičnog tkiva

 

Ublažavanje reumatskih tegoba i ukočenosti

Opis

 

Osnovu delovanja JOINT MD čine tri zaštićena brenada, Joint-Guard TM, Joint Health Proprietary Blend i Joint Support Proprietary Blend, koji su nastali posle višegodišnjeg istraživanja američkih vrhunskih Univerzitetskih klinika. U sastav ulazi i hijaluronska kiselina, glavni sastojak sinovijalne tečnosti koja se nalazi u zglobovima i neophodna je za podmazivanje zglobne hrskavice. MSM kompleks kao značajan izvor sumpora obezbedjuje blagotvorno dejstvo sumpora kod reumatskih tegoba, ukočenosti kao i na ceo organizam. Ekstrakt zelenog čaja kao već dobro poznati antioksidans upotpunjuje ovu formulu i čini je znatno kompletnijom. Sierrasil (Trace mineral source) predstavlja veoma značajan izvor minerala neophodnih za pravilnu regeneraciju i čvrstinu zglobova što JOINT MD čini najpotpunijim i najboljim proizvodom za regeneraciju hrskavičnog tkiva. 

 

 

Uputstvo za upotrebu:

 

Koristi se kao dodatak ishrani. Preporučuje se da se preparat terapijski uzima dva puta dnevno po dve kapsule (2×2), prvih 14 dana za smanjenje zglobne ukočenosti, poboljšanja funkcije zglobova i njihove čvrstine i fleksibilnosti. 

 

 Posle postizanja terapijskog efekta, koristiti jednom dnevno po dve kapsule za svakodnevnu podršku zglobova. 

 

 Ne preporučuje se upotreba kod osoba ispod 18 godina!!!

 

 Za trudnice i dojilje obavezna konsultacija lekara pre upotrebe!!!

 

 

Sastav:

Hijaluronska kiselina, Joint-Guard TM, Joint Health Proprietary Blend, EZ Move TM, Joint Support Proprietary Blend, MSM, Curcumin ekstrakt, Bromelain ekstrakt, Ekstrakt zelenog čaja, Polygonum cuspidatum ekstrakt, Alfa-lipoicna kiselina.

Joint MD 50 tableta

Pakovanje

50 tableta