Korpa je prazna

Registruj sePrijavi se

Imuno med 230 g

615,00 RSD

Nema na zalihama

Proizvođač: Supernatural med

Opis

Imuno Med predstavlja mešavinu 100% prirodnog bagremovog meda sa čudsenim začinom poznatim kod nas kao afrički crni kim (lat. Nigella Sativa). Seme ove biljke igralo je veliku ulogu u tradicionalnim medicinama Dalekog istoka, Indije i Severne Afrike gde se i danas veoma koristi. Ovaj “začin sa 1000 lekovitih svojstava”, pomešan sa finim prirodnim medom predstavlja blagotvorni melem za ljudski organizam, čiji sastojci su se pokazali vrlo učinkoviti u jačanju imunog sistema i tretmanu mnogih široko rasprostranjenih bolesti koje muče današnjeg čoveka.

Blagotvorna svojstva Imuno Meda

  • Podstiče ubrzan razvoj imunih čelija i time ojačava čovekov imuni sistem koji je ključni faktor u borbi protiv mnogih oboljenja, počevši od sezonskog gripa pa sve do težih kancerogenih bolesti.
  • Smanjuje povišen krvni pritisak i time doprinosi zdravom funkcionisanju kardio-vaskularnog sistema.
  • Doprinosi zdravlju pluća i gornjeg respiratornog sistema, pokazao se vrlo učinkovit kod astme i bronhitisa.
  • Snažno se bori protiv dečijeg ekcema.
  • Doprinosi zdravlju bubrega i pomaže u sprečavanju nastanka kamena u bubregu.

    Preporuka

Preporučuje se konzumacija jedne do dve kafene kašičice ujutru na prazan stomak ili pre obroka. Bilo bi poželjno da med ne konzumirate metalnom kašičicom već drvenom ili plastičnom. Ovaj proizvod nema nikakva neželjena dejstva i napravljen je od potpuno prirodnih sastojaka. Preporučuje se kao odraslima tako i deci.

Sastav: 100% prirodni bagremovi med i usitnjeno seme biljke Nigella Sativa, poznatije kao crni afrički kim čija je zemlja porekla Indija.


Ukus: Vrlo jak i oštar ukus crnog kima koji je teško uporediti sa bilo kojim začinom koji se koristi na našem podneblju. Oštrinu i mističnost ukusa ublažava slast domaćeg meda. Idealan ukus za jutarnje buđenje organizma.


Boja meda: Imuno med je crne boje koju mu daje izuzetno tamno seme Nigella Sative, ukoliko med stoji duže vremena potrebno ga je dobro izmešati drvenom kašikicom kao i neposredno pre prve upotrebe.

 

Pakovanje

230 g