Korpa je prazna

Registruj sePrijavi se

Honey mix JUNIOR 250g

873,00 RSD

Nema na zalihama

Proizvođač: S.Z.T.R. Medomiks

Opis

Honey mix JUNIOR predsavlja kombinaciju najkvalitetnijih sastojaka prirodnog cvetnog meda, cvetnog praha – polena, propolisa i matične mleči. Nije termiči obrađivan, tako da su sačuvana sva lekovita svojstva.

Honey mix JUNIOR je bez konzervanasa, glutena, veštačkih sastojaka i boja. Proizveden je u skladu sa HACCP standardom bezbednosti hrane.

NAMENA:

Honey mix JUNIOR se preporučuje za jačanje imuniteta dece starije od 2 godine. Preparat se pokazao kao odličan imunostimulator, povećava otpornost organizma, povećava količinu hemoglobina u krvi, dovodi do povećanja apetita kod dece. Honey mix JUNIOR se preporučuje svoj deci koja borave u kolektivima (vrtić, škola) za jačanje imuniteta. Honey mix JUNIOR je zahvaljujući svom sastavu veoma bogat vitaminima, mineralima, aminokiselinama. Propolis koji ulai u sastav ima antivirusno i antibakterijsko dejstvo. Svakodnevnom upotrebom Honey mix JUNIOR preparata, obezbeđuje se optimalan unos minerala, vitamina i aminokiselina koje blagotvorno utiču na rast organizma i jačanje imuniteta dece.

ZEMLJA POREKLA:

Srbija

Pakovanje

250g

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju “Honey mix JUNIOR 250g”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *