Korpa je prazna

Registruj sePrijavi se

Gornji kalcij D3

762,00 RSD

Proizvođač: Evalar

Opis

Kompleks kalcijuma, vitamina, vitamina D3, i planinskog mumija.

  • Smanjuje razvoj osteoporoze.
  • Nadoknađuje deficit kalcijuma i vitamina D.
  • Utiče na normalizaciju razmene kalcijuma, sprečava osteoporozu, regeneriše koštano tkivo kod preloma.

Dodatno uzimanje kalcijuma utiče na:

  • Smanjenje rizika razvoja osteoporoze (posebno kod žena u klimaksu i kasnije);
  • Kvalitetan rast i jačanje kostiju, zuba (uključujući decu stariju od 12 godina, u periodu intenzivnog rasta);
  • Regeneraciju koštanog i mišićnog tkiva kod povreda.

Ukoliko se ishranom nedovoljno unosi kalcijum, organizam ga uzima na račun koštane mase i stvara se rizik razvoja više od 150 oboljenja, pošto je za zdravlje bitno obezbediti dnevne potrebe kalcijuma.

Gorni kalcij D3 sadrži prirodni kalcijum, mumio i vitamin D3. Pomaže kod artritisa. Ubrzava oporavak koštano- mišićnog sistema nakon povreda.

Veštački proizveden kalcijum u tabletama se slabije aposrbuje u telu i često može otići na pogrešno mesto – u aortu umesto u kosti.

Zbog toga je veoma važan katalizator koji će kacijum usmeriti tamo gde treba.

To je vitamin D3 koji naš organizam proizvodi pod uticaje UV zraka ili unošenjem mlečnih proizvoda, ali u velikim količinama.Tablete ovog vitamina koje su sintetički napravljene veoma malo utiču na razgradnju i „upućivanje“ kalcijuma u kosti.

Kod preparata Gorni kalcij D3, otklonjene su obe ove slabosti jer je kalcijum prirodan, dobijen iz krečnjačkih stena i minerala sa visokih planina. Umesto sintetičkohg vitamina D3 kao katalizator je upotrebljeno  prirodno jedinjenje mumio.Naziva se i sok ili krv iz stene jer se nalazi na svodovima teško dostupnih planinskih pećína ili kao tečnost koja teče iz pukotina stena.

Mumio sadrži 28 hemijskih elemenata, 30 makro i mikroelemenata, kao i 10 različitih metala, 6 aminokiselina, vitamine B12, P-167 B1 etarska ulja. Delujue anti-inflamatorno, antitoksično, vraća smanjene funkcije perifernog nervnog sistema i moždanih centara. Pozitivno učestvuje u biosintezi DNK ćelija.

U preparatu Gorni kalcij D3, maksimalno je iskorišćena sposobnost mumia da usmeri prirodni kalcijum dobijen iz krečnjačkih stena i minerala, isključivo u kosti, zube i nokte.

Zemlja porekla

Rusija

Gornji kalcij D3

Pakovanje

40 tableta

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju “Gornji kalcij D3”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *