Korpa je prazna

Registruj sePrijavi se

Gel za tuširanje, 270 ml

496,00 RSD

Nema na zalihama

Proizvođač: Suncokret

Opis

KATEGORIJA:

Prirodna kozmetika, Nega lica i tela

NAMENA:

Blaga eterična ulja, zastupljena u ovom gelu pored intezivne nege kože značajno pomažu pri uklanjanju napetosti, stresa, slabe cirkulacije, mišićnih bolova i glavobolje. Zbog umirujećeg i stimulativnog dejstva ovaj gel za tuširanje može se upotrebljavati u bilo koje doba dana a preporučuje se muškarcima, ženama i deci starijoj od tri godine. Visokokoncentrovane cvetne vode u gelu blago čiste i redukuju pojavu crvenila na osetljivim delovima tela, pa se preporučuje kao umirujuća kupka za lice ili za negu iziritirane kože intimnih delova tela.

PAKOVANJE:

270 ml

OPIS:

Vrlo prijatan gel sa neutralnom pH vrednošću i velikim procentom /2%/ najkavlitetnijih skupocenih etarskih ulja.Prilikom tuširanja molekule etarskih ulja kroz vlažnu opuštenu kožu vrlo lagano ulaze u krvotok i putem njega po celom organizmu. Ovo je potpuno prirodni proizvod sa visokim procentom organski sertifikovanih sastojaka. Kao takav ovaj gel ispunjava najviše svetske standarde za organsku kozmetiku Natrue i BDIH.

U njegov sastav ulaze: hidrolati: beli bor,mirodjija,venja, lavanda,vresak,žalfija,smilje,plava kleka i čempres, med, površinske aktivne komponente na bazi kokosa;eterična ulja: venja, ruzmarin, lavanda, smilje, žalfija, božije drvce, kleka, čempres, hajdučka trava, menta i lovor.