Korpa je prazna

Registruj sePrijavi se

Flobian 20 kapsula

1.000,00 RSD

Nema na zalihama

Proizvođač: Proton sys

Opis

Kategorija

Dijetetski suplement, probava, probiotik

Namena
  • Gasovi, bol i grčevi, nadutost
  • Poremećaj učestalosti pražnjenja creva (zatvor, proliv ili njihova kombinacija)
  • Kod svih simptoma iritabilnog kolona
Opis

Jedna kapsula preparata Flobian® sadrži minimum 20 milijardi živih liofiliziranih ćelija Lactobacillus plantarum 299v.

Sastojak Lp299v u Flobian® kapsulama je originalan, patentiran i detaljno ispitan u nizu kliničkih studija i kliničkoj praksi. Lp299v se može naći samo u Flobian® kapsulama.

Eliminiše gasove -Flobian® pospešuje fermentaciju u crevima, kao i proizvodnju masnih kiselina kratkih lanaca. Na taj način se omogućava regenerisanje površinskog sloja zida creva, i reguliše stvaranje gasova koji su jedan od osnovnih uzroka nastanka iritibilnog kolona. Smanjuje nadutost – Bolna i neprijatna nadutost u donjem delu stomaka predstavlja terapijski najveći problem. Kliničkim studijama je pokazano da Flobian® smanjuje nadutost preko 2.5 puta više od placeba, i na taj način omogućava redovno pražnjenje creva i smanjuje bolne grčeve.

Otklanja bol u stomaku – U preko 90 % slučajeva Flobian® otklanja bol u stomaku kod pacijenata sa sindromom nervoznog stomaka. Bol prestaje znatno brže nego kod osoba koje su uzimale placebo i efekat je trajniji.

Reguliše pražnjenje creva – Flobian® 3 puta efikasnije, u poređenju sa placebom, reguliše problem dijareje ili opstipacije. Uspostavlja normalan režim rada i pražnjenja creva.

Otporan je na kiselu sredinu želuca i enzime probavnog sistema

Flobian 20 kapsula

Pakovanje

20 kapsula