Korpa je prazna

Registruj sePrijavi se

Akcija!

Ekozona ekstra devičansko maslinovo ulje 500ml (organski proizvod)

845,00 RSD 690,00 RSD

Nema na zalihama

Proizvođač: Ekozona

Opis

Ekozona ekstra devičansko maslinovo ulje je visokog kvaliteta, dobijeno direktno iz ploda maslina. Ekozona ekstra devičansko maslinovo ulje je nastalo isključivo mehaničkim postupcima i nije bilo podvrgnuto nikakvom drugom tretmanu sem pranja, mlevenja, dekantacije, centrifugiranja i filtriranja.

Maslinovo ulje sadrži mononezasićene masne kiseline, lecitin, polifenole i vitamine A, D, E i K. Lekovitost maslinovog ulja potiče, pre svega, od velikog sadržaja mononezasićenih masnih kiselina i antioksidanasa, kao što su: vitamini i provitamini (A i E), minerali tj. selen, zatim fenol. Ovi antioksidansi u maslinovom ulju štite ćelije od slobodnih radikala.

Redovnom upotrebom maslinovog ulja, kao što je to praksa u mediteranskim zemljama, dokazano dolazi do sprečavanja pojave kardiovaskularnih oboljenja, hiperholesterolemije, moždanog udara i boljeg rada digestivnog trakta.

Organski sertifikat garantuje da ovo ekstra devičansko maslinovo ulje potiče iz maslina koje su gajene u ekološkim uslovima, pri čemu su očuvani svi nutritivni sastojci.

 

Zemlja porekla:

Italija

Pakovanje

500 ml

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju “Ekozona ekstra devičansko maslinovo ulje 500ml (organski proizvod)”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *