Korpa je prazna

Registruj sePrijavi se

DR HAUSCHKA-Krema za čišćenje 50ml

1.625,00 RSD

Nema na zalihama

Proizvođač: Dr Hauschka

Opis

 

NAMENA:

Nežno čisti kožu lica, pružajući joj neophodnu negu i čineći je lepom i negovanom. Za najbolje rezultate koristite je nakon Dr.Hauschka mleka za čišćenje. Pogodna je za sve tipove kože.

OPIS:

Krema za čišćenje kože lica (Cleansing Cream) je na bazi bademovog brašna.Ne isušuje kožu već je neguje i jača, stimulišući procese samočišćenja. Ne sadrži tenzide i nežno čisti kožu.
Aktivni sastojci kreme za čišćenje su: zecja detelina, bademovo ulje, jojoba ulje, fermentisani ekstrakti zitarica.
Način upotrebe kreme za čišćenje: Nakon uklanjanja šminke, sa Dr.Hauschka mlekom za čišćenje, nakvasite lice mlakom vodom (obuhvatite vrat i gornji deo dekoltea). Zatim, istisnite oko 1 cm kreme za čišćenje na dlan, pa pomešajte sa toplom vodom i rastrljajte među dlanovima. Tako pripremljenu kremu sa vodom, lagano utiskujte od čela prema bradi, primenjujući pritisak dlanova i prstiju kako bi se stvorio vakum efekt. Izbegavajte područje oko očiju. Nemojte trljati kožu – ova krema nije piling! (iako uklanja izumrle ćelije sa kože). Nakon toga, navlažite ruke i ponovite postupak utiskivanja nekoliko puta (kod osetljive i normalne kože dva do tri puta, a kod masne i nečiste kože tri do pet puta). Isperite kremu sa puno tople vode (kod osetljive kože koristite mlaku vodu) i na kraju završite sa hladnom vodom.

 

 

Pakovanje

50 ml