Korpa je prazna

Registruj sePrijavi se

DR HAUSCHKA-Krema od dunje 5ml

604,00 RSD

Nema na zalihama

Proizvođač: Dr Hauschka

Opis

 

NAMENA:

Dr.Hauschka dnevna krema od dunje preporučuje se za normalnu i mladu kožu koja nije problematična ili je suva i osetljiva. Dobra je i kao dodatna zaštita kože od hladnoće i svih spoljašnjih uticaja.

OPIS:

Dnevna krema od dunje je sa ekstraktom semenki dunje koje zadržavaju vlagu i dunjinog voska koji stvara na koži zaštitni film, pri tom ne ometajući prirodno disanje kože.U njen sastav ulaze: voda, ulje koštica kajsije, ekstrakt zečje deteline, ekstrakt semenki dunje, alkohol, ekstrakt šargarepe, glicerin, mandingo, bademovo ulje, maslinovo ulje, cetearil alkohol, ulje avokada, ekstrakt belog sleza, ulje jojobe, pčelinji vosak, dunjin vosak, lecitin, bentonit, ekstrakt hamamelisa, prirodni miris, eterična ulja (u čiji satav ulazi: citral, citronelol, geraniol, limonen, linalol, farnezol, benzil benzoat, ekstrakt mahovine),ksantan-guma.
Koža ne reaguje isto tokom godine. Upravo zbog toga potrebno je kombinovati Dr.Hauschka preparate za negu lica. Da bi ste kožu zaštitili od štetnih spoljašnjih uticaja, zimi nanesite Dr.Hauschka ružinu ili dunjinu kremu na lice preko hidrantne dnevne kreme kao dodatnu zaštitu od hladnoće.

 

 DR HAUSCHKA-Krema od dunje 5ml

Pakovanje

5 ml