Korpa je prazna

Registruj sePrijavi se

Dobra ovsena kaša sa malinama i ukusom vanile (4 porcije)

236,00 RSD

Proizvođač: Mogador

Opis

Dobra ovsena kaša sa malinama i ukusom vanile sadrži: ovsene pahuljice 50,8%, biljnu masnoću, kukuruzni sirup u suvom obliku, sojino ulje, prirodno identičnu aromu, fruktozu, kukuruzni skrob, liofilozovane maline 1,0%, aromu, so limunsku kiselinu, kompleks vitamina. Dobra ovsena kaša sa malinama i ukusom vanile sadrži 10 vitamina (C, E, B1, B2, B5, B6, B9, B12, Nijacin, Biotin). U sastav dobre ovsene kaše sa malinama i ukusom vanile ulaze isključivo proizvodi biljnog porekla. Zaslađena je fruktozom (sadrži 0% repinog šećera – saharoze). Može da sadrži orašaste plodove u tragovima. Dobra ovsena kaša sa malinama i ukusom vanile sadrži očvrsnute masnoće (kod proizvodnje očvrsnutih masnoća stvaraju se tzv. trans-masne kiseline koje imaju negativan uticaj na naše zdravlje i povećavaju nivo holesterola).
Dobra ovsena kaša sa malinama i ukusom vanile je veoma jednostavna za pripremu: Sadržaj kesice sipajte u šolju i prelijte sa 150 ml vrele vode, dobro promešajte i ostavite da odstoji tri do pet minuta, nakon čega je spremna za jelo.

Namena:

Ovas sadrži uravnoteženu količinu rastvorljivih i nerastvorljivih vlakana koja su od velike važnosti za pravilno funkcionisanje sistema organa za varenje. Ovsene pahuljice su vredne i zbog visokog sadržaja belančevina, vitamina B grupe, lecitina i mineralnih materija kao što su kalcijum i gvožđe.

Zemlja porekla:

Češka

Pakovanje

260 g (4 porcije)