Korpa je prazna

Registruj sePrijavi se

Divlja čaga 70g prah

3.340,00 RSD

Nema na zalihama

Proizvođač: Food Zokis

Opis

Postoje spisi o divljoj čagi od davne 3.300 g.p.n.e. Divlja čaga (inonotus obliquus ili fungus betulinus) je parazitska gljiva koja raste na stablu breze i hrani se iz najvećih dubina mineralima, enzimima i vitamninima kroz stablo breze. Raste u šumama širom severne i istočne Evrope, Rusije i Koreje .

Čaga je jedina gljiva koja u svom sastavu sadrži fenolna jedinjenja triterpedoid, melanin i betulinsku kiselinu i najzaslužnija je u pobedi nad najčešćim bolestima današnjice biljem, baš zahvaljujući svom sastavu.

Svojstva:

Ispitivanja su pokazala da ova na oko neugledna parazitska gljiva i njen specifični antiosidativni sastav ne sadrži ni jedna druga biljka i da je čagina kiselina najmoćnije oružje, prema tvrdnji ruskih naučnika, za normalizaciju i detoksikaciju organizma. Čaga je prirodni borac protiv tumora zahvaljujući betulinskoj kiselini koja uništava kancerogene ćelije a pritom ne dira zdrave. Od davnina je poštovana u ruskoj narodnoj medicini jer se smatra da ona najbolje utiče na celokupan metabolizam, deluje preventivno na sva tkiva i organe u našem telu.

Najsažetije rečeno, gljiva čaga je najjači prirodni antioksidans, zbog čega i zauzima prvo mesto na ORAC skali (merni nivo antioksidansa u namirnicama). Naučna istaživanja zapažaju da izuzetno jača imnitet gde su njena lekovita svojstva pronađena u detoksikaciji organizma. Ona je moćan adaptogen što znači da neprikosnoveno deluje protiv stresa.

Brojna istraživanja govore o ogromnoj ulozi gljive čage u lečenju bolesti

Lečenje psorijaze: izvestaj iz klinike u Vladivstoku ističu 100% izlečenje od psoriajze što je jedinstven slučaj sa čagom.

Lečenje dijabetesa, infekcija bakteriološke prirode, lečenje artritisa, reumatski bolovi, snižavanje holesterola, normalizacija krvnog pritiska. Pored navedenog deluje smirujuće i opuštajuće, povećava psihofizičke sposobnosti, iz tog razloga svojevremeno je sovjetska a zatim i ruska vlada sportistima i astronautima nalagala da koriste baš ovaj najmoćniji moćni adaptogen kako bi poboljšali svoje fizičke i mentalne sposobnosti.

Pakovanje

70g

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju “Divlja čaga 70g prah”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezani proizvodi