Korpa je prazna

Registruj sePrijavi se

Diabeta tablete

293,00 RSD

Nema na zalihama

Proizvođač: Vitalon

Opis

Preparat sadrži komponente čiji se fiziološki aktivni principi tradicionalno koriste kao dijetetski suplementi. Cimet pomaže boljem iskorišćenju insulina. Ustanovljeno je da poboljšava glukozni metabolizam te se vrlo često koristi kod prevencije dijabetesa tipa 2.

Delovanje

Preparat sadrži komponente čiji se fiziološki aktivni principi tradicionalno koriste kao dijetetski suplementi. Cimet pomaže boljem iskorišćenju insulina. Ustanovljeno je da poboljšava glukozni metabolizam te se vrlo često koristi kod prevencije dijabetesa tipa 2. Tradicionalno se koristi za regulisanje telesne težine. List masline sadrži oleuropein, koji deluje na povišen nivo glukoze u krvi. Poznato je da ekstrakt lista masline snižava visok pritisak, smanjuje holesterol, održava krvne sudove u elastičnom i prohodnom stanju i na taj način štiti srce i krvne sudove.

Primena

Diabeta sadrži kombinaciju biološki aktivnih jedinjenja koji se preporučuje da: održava normalni nivo glukoze u krvi (normoglikemija) prevenciju dijabetesa tipa dva štiti srce i krvne sudove smanji holesterol i masnoće u krvi poboljša cirkulaciju.

Način upotrebe

Odrasli 1 tableta dnevno (za postizanje bržeg efekta upotreba se može povećati na 3 tablete dnevno).

Pakovanje

30 tableta