Korpa je prazna

Registruj sePrijavi se

Akcija!

Camu Camu 60 kapsula

1.390,00 RSD 1.112,00 RSD

Proizvođač: Srce prirode

Opis

Camu Camu je biljka sa najvećom koncetracijom C vitamina na planeti i ona sadrži 30-60 puta više C vitamina od pomorandže i limuna, a bogat je fitonutrijentima, tako da ova biljka ima sposobnost da efikasno održava dobro zdravlje na ćelijskom nivou organizma, uključujući i krvne sudove, kao i ceo kardiovaskularni sistem, od spoljašnjih uticaja, kao i od unutrašnjih oštećenja. Oštećenja koje se starenjem javljaju na svim ćelijama, najuspešnije od svih smanjuje i otklanja, upravo C vitamin. Vitamin C, kao najjači antioksidant u prirodi, ima uticaj na kompletan imunološki status ljudskog organizma i u sinergiji sa ostalim sastojcima pokazuje izvanredne rezultate kod niza bolesti koje su u porastu u poslednjih godina. Prirodni C vitamin iz C2 Camu Camu, kao i beta karoten kojim je veoma bogata ima odlično dejstvo na proizvodnju kolagena zbog čega se vaša koža podmladjuje.

C2 Camu Camu se ne preporučuje deci, trudnicama i osobama preosetljiim na sastojke proizvoda.

Da bi postigli najbolje rezultate koristite ga preventivno 2 – 4 kapsule dnevno, a u slučaju oboljenja povećati dozu. Može se koristiti neograničeno dugo, bez ikakvih nežejenih dejstava.

Namena:

C2 kamu kamu zbog svog raznovrsnog sastava ima veoma širok spektar delovanja. Može se koristiti za lečenje Humanog papiloma virusa – HPV, zatim odličan je imunostimulant, deluje na viusne infekcije, pomaže kod gripa, kod arteroskleroze, hepatitisa, Parkinsonove bolesti, Alchajmerove bolesti, poboljšava vid, sprečava kataraktu, otklanja depresiju, migrenu, prirodni je analgetik, pomaže kod Paradontopatije, a i podmlađuje sve ćelije u našem organizmu.

Zemlja porekla:

Peru

Pakovanje

60 cps

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju “Camu Camu 60 kapsula”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *