Korpa je prazna

Registruj sePrijavi se

Brahmi amla ulje za kosu 100ml

565,00 RSD

Proizvođač: Baidyanath

Opis

 

KATEGORIJA:
Prirodna kozmetika, Nega kose, Opadanje kose
NAMENA:

Poboljšava kapilarnu cirkulaciju u koži i tako sprečava nastajanje štetnih materija, uklanja izumrle ćelije na skalpu (perut), hrani i jača koren kose,sprečava opadanje, pospešuje rast kose, vraća kosi prirodnu boju i sjaj, daje kosi gustinu i elastičnost, sprečava i smanjuje gubitak boje (sede vlasi),sprečava pucanje na krajevima kose, deluje smirujuće i ishranjujuće na centralni nervni sistem, doprinosi dubokom i mirnom snu, poboljšava pamćenje. Zato je masaža brahmi amla uljem odlična za većinu ljudi koji pate od nesanice, nervoze i anksioznosti. Dobro je i kod vata i pita tipa glavobolje.

PAKOVANJE:

100 ml

OPIS:

Ovo ulje sadrži dve naročite biljke, brahmi i amalakija, čiji su ekstrakti rastvoreni u susamovom ulju vrhunskog kvaliteta. Ove biljke ne samo da su dobre za rast kose već i za njenu ishranu i elastičnost. Vekovi iskustva su potvrdili da upotreba brahmi i amalakija može sprečiti opadanje kose i perut.
Ulje je potpuno prirodno, bez veštačkih boja ili hemikalija štetnih za rast kose.
Upotrebljava se tako sto se bar dva puta nedeljno utrljava dovoljno ulja u kožu glave. Masirajte oko 5 minuta. Možete da isperete posle pola sata, a ako vam ne smeta, ostavite tokom dana. Najbolji efekat se postiže ako se ulje utrljava uveče pre spavanja i ostavi preko noći. Ujutro operite kosu ajurvedskim šamponom.