Korpa je prazna

Registruj sePrijavi se

Bioritam zglobovi krema 24 dan/noć

1.040,00 RSD

Nema na zalihama

Proizvođač: Evalar

Opis

Sva živa bića na Zemlji zavise od dnevnog bioritma. Kod čoveka zavisno od doba dana menjaju se fiziološke aktivnosti svih organa i sistema, intelektualne mogućnosti, čak i raspoloženje. Hronobiologija (grč. hronos – vreme, bios – život) određuje periode minimalne i maksimalne aktivnosti različitih organa i sistema čoveka i predviđa faze, u kojima je delovanje na organizam najefikasnije.
Što se tiče potporno-motornog aparata, preko dana fiziološki procesi organizma su usmereni na iskorišćavanje biološki aktivnih materija radi uklanjanja sputanosti i stvaranja osećaja slobode kretanja. Noću se biološki aktivne materije skupljaju u organizmu da bi hranile i regenerisale tkivo zglobova.
Upravo je princip hronobiologije utemeljen u biokompleks nove generacije „Bioritam zglobovi 24 dan/noć“.
Inovativne formule dnevnog i noćnog delovanja razrađene su specijalno za pružanje pomoći zglobovima u skladu sa bioritmom ljudskog organizma.
Dnevna formula utiče na sprečavanje jutarnje sputanosti, poboljšanje pokretljivosti i elastičnosti zglobova u toku dana.
Noćna formula utiče na ishranu i regeneraciju hrskavičnog tkiva zglobova u toku noći.
Način upotrebe: Kremu nanositi ujutru (dan) i uveče (noć) masažnim pokretima na kožu u predelu zglobova i mazati do potpunog upijanja.

Zemlja porekla

Rusija

Bioritam zglobovi krema 24 dan/noć

Pakovanje

2 tube po 50g

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju “Bioritam zglobovi krema 24 dan/noć”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *