Korpa je prazna

Registruj sePrijavi se

BIOKAP Ampule protiv opadanja kose

3.472,00 RSD

Nema na zalihama

Proizvođač: BIOKAP

Opis

 

 

NAMENA:

Ampule se koriste za sprečavanje opadanja kose, lokalno ishranjuju folikul, pospešuju mikrocirkulaciju vlasišta, jačaju koren kose, neguju kožu vlasišta, sprečavaju upalne procese, sprečavaju stvaranje peruti, normalizuju rad lojnih žlezda, ne maste, ne isušuju kosu, pa su primerene svim tipovima vlasišta i kose.

 
OPIS:

Biokap ampule predstavljaju intenzivni tretman vlasišta i folikula. Aktivni sastojci ampula deluju na koren kose kako bi sprečili njeno opadanje i pospešili rast kose. Ampule protiv opadanja kose sadrže: ekstrakt Olax dissitiflore, Saw palmetto i seme bundeve koji imaju protivupalno delovanje, zatim, nikotinamid i koprivu koji pospešuju vazodilataciju i unos kiseonika i nutrijenata u koren kose, kao i chinu koja kontroliše stvaranje peruti i stimuliše rast kose i hajdučku travu koja ima protivupalno dejstvo.

Proizvod je dermatološki ispitan.

Način upotrebe: Kosu oprati sa Biokap šamponom, otkinuti vrh ampule i sadržaj naneti na mokru, čistu kosu, koja je peškirom prosušena. Masirati 10-20 sekundi i osušiti kosu bez ispiranja.

Najbolji rezultati postižu se kombinovanjem ampula sa BioKap šamponom protiv opadanja kose.

 BIOKAP Ampule protiv opadanja kose

Pakovanje

12x7ml ampula pakovanih u staklenu ambalažu.