Korpa je prazna

Registruj sePrijavi se

Akcija!

Altajski mumie 20 tableta

1.026,00 RSD 1.005,00 RSD

Proizvođač: Evalar

Opis

Altajski mumie 20 tableta je najkompleksniji lekoviti preparat nastao isključivo prirodnim putem u prirodnoj interakciji biljnih i životinjskih organskih ostataka.

Altajski mumie 20 tableta sadrži oko 50 organskih jedinjenja apsolutno prirodnih – aminokiseline, minerali i vitamini i zato se smatra najsnažnijim bioeliksirom koji jača odmbrambene moći organizma i utiče na saniranje mnogih ozbiljnih oboljenja.

Zbog širokog polja delovanja,nazivaju ga i “kućna apoteka u jednoj tableti”.

Najviše ispitano dejstvo mumia je na koštano – mišićni sistem i od praistorijskih vremena se koristi kod najtežih preloma kostiju .

Vrlo je efikasan i za regeneraciju koštanog tkiva, osteoporoze i artroze i brže zarastanja rana.

Altajski mumie 20 tableta veoma efikasno sanira sve vrste neuralgija i obnavlja nerve, a naročito je dragocen ljudima sa veoma bolnim zapaljenjem korena spinalnog živca, išijasa, osteoarritisa i zapaljenja nerva lica.

Najraširenija upoteba mumia je za jačanje oslabljenog imuniteta kao uzroka bolesti jer podstiče organizam da proizvodi maksimalan broj T- ćelija radi dostizanja punog imunološkog kapaciteta organizma u sprečavanju i lečenju bolesti.

Veoma dobri rezultati se postižu u lečenju alergijske bronhijalne astme jer podstiče stvaranje imunuh ćelija.

Zahvaljujući velikoj količini gvoždja u prirodnom obliku, Altajski mumie 20 tableta se preporučuje kao izuzetno rešenje za anemiju.

Ima dokaza da stimuliše regenerativne procese kod infarkta miokarada, kao i da ubrzava obnavljanje svih mišicnih, koštanih i nervnih tkiva. Potvrdeno je antikoagulativno dejstvo mumia kao i njegovi pozitivni efekti na funkciju celokupnog kardio – vaskularnog sistema.

Altajski mumie 20 tableta veoma dobro deluje kod čira na želucu i dvanaestopalačnom crevu.

Kod tromboflebita dubokih vena nogu, mumio se eksperimentalno koristio u količini 0,2 grama jednom u toku 10 dana. Ustanovljeno je da su simptomi oboljenja nestajali u potpunosti posle 10 – 15 dana.

Ne preporučuje se trudnicama, dojiljama,  deci mladjoj od 14 godna i osobama sa bubrežnim kamencima.

Altajski mumie 20 tableta

Pakovanje

20 tableta

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju “Altajski mumie 20 tableta”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *