Korpa je prazna

Registruj sePrijavi se

Aloe vera juice + noni 1000ml ESI

1.680,00 RSD

Proizvođač: ESI

Opis

Aloja i noni su biljke koje se, zbog svojih karakteristika, tradicionalno koriste i imaju sinergijsko dejstvo koje pojačava njihovo pojedinačno delovanje.

One poseduju neke slične principe (polisaharide, minerale i aminokiseline) koji zajedno deluju efikasnije. Aloja i noni sadrže i neke jedinstvene principe koji upotpunjuju dejstvo: aloja sadrži brojne vitamine i enzime u većoj količini od nonija, dok noni sadrži prokseronin i druge aminokiseline koje se ne nalaze u aloji. Na taj način, zajedničko dejstvo aloje i nonija pojačava pročišćavajuće, umirujuće i proenergetsko dejstvo, blagotvorno deluju na gastrointestinalni trakt i imuni sistem i doprinosi boljem psihofizičkom stanju. Svakodnevna upotreba ovog preparata utiče pozitivno na odbrambene mehanizme našeg organizma. Zahvaljujući sadržaju specifičnih polisaharida i enzima ovaj preparat deluje kao odličan imunomodulator i stimuliše odbranu od štetnih agenasa.

Način upotrebe: Da bi se najbolje iskoristili blagotvorni efekti ovog preparata, preporučuje se konzumiranje 25ml soka (1 doza) tri puta dnevno; nerazblažen ili pomešan sa vodom.

Sastojci: Sok od listova aloje – 50ml, Noni – 20ml. Nije razblažen vodom. Sok aloe je prikupljen u Americi, sok noni dolazi sa Havaja. Bez veštačkih zaslađivača i boje. Sok Aloja + Noni dolazi iz biljaka koje su uzgajane bez korišćenja pesticida i hemijskog đubriva.

Zemlja porekla

Italija

Pakovanje

1000 ml