Korpa je prazna

Registruj sePrijavi se

Aloe vera juice 1000ml

1.380,00 RSD

Proizvođač: ESI

Opis

Aloe Vera je široko korišćena zbog svojih prirodnih svojstava, koja su obimno dokumentovanim u brojnim istraživanjima, čime su potvrđene njene karakteristike kao odličnog dodatka u slučajevima upala gastrointestinalnog trakta (iritacija kolona), radi pročišćivanja organizma, podsticanja varenja i lučenja žuči.

Brojne studije pokazuje da je sok aloje veoma koristan u slučaju poremećaja metabolizma ugljenih hidrata (naročito kod dijabetesa tip II) i kod povišenog holesterola i triglicerida, smanjuje rizik od pojave ateroskleroze, preporučuje se u toku virusnih i bakterijskih infekcija za brži oporavak, u toku hemoterapije za neutralizaciju toksičnih efekata lekova, kao prirodni izvor vitamina , minerala i aminokiselina.

Između ostalog, predstavlja i odličan dodatak ishrani kod oporavka i oslabljenog organizma tokom hroničnih bolesti kada pacijent ne uspeva da se prehranjuje na pravilan način.

  • Za pročišćavanje organizma
  • Za podsticanje varenja i lučenja žuči
  • Jača imunitet
  • Smanjuje holesterol i trigliceride
  • Prirodni izvor vitamina i minerala

Uputstvo za upotrebu: Da bi se postigli najbolji efekti korišćenja ovog proizvoda, preporučuje se konzumiranje 25 ml (jedna doza) soka 2 do 3 puta na dan, čistog ili razblaženog u vodi ili voćnom soku. Preparat promućkati pre upotrebe. Nakon otvaranja, čuvati u frižideru i iskoristiti u roku od mesec dana.

Sastojci: Standardizovan sok od listova Aloe Vere, sadržaj polisaharida – min.7000mg/l

Zemlja porekla

Italija

Pakovanje

1000 ml