Korpa je prazna

Registruj sePrijavi se

Alergo med 230 g

600,00 RSD

Nema na zalihama

Proizvođač: Supernatural med

Opis

Alergo Med je kombinacija prirodnog bagremovog meda sa planine Cer sa pčelinjim polenom koji je sakupljan po brežuljcima Fruške Gore i dodatkom finog samlevenog cimeta sa Dalekog istoka. Ova magična mešavina može unaprdeiti rad ljudskog organizma jer sastojci koji se nalaze u Alergo Medu sami po sebi imaju odlična lekovita svojstva, a zajedno u kombinaciji, njihova moć dobija vrlo značajnu ulogu. U današnje vreme mnogi spoljašnji faktori, poput sredine koja nas okružuje pa sve do hrane kojom se hranimo i stresa kojem smo izloženi, utiču na smanjenje kvaliteta života ljudi. Kao i u većini slučajeva, priroda je pokazala da može da pomogne i ovde tako što je nesebično proizvela sastojke za Alergo med.

Lekovita svojstva Alergo Meda

  • Konzumacija malih količina pčelinjeg polena je učinkovita u otklanjanju neprijatnosti koje sa sobom  nose sezonske alergije izazvane spoljašnjim faktorima.
  • Poboljšava rad kardio-vaskularnog sistema jer prirodni sastojci iz ovog proizvoda značajno snižavaju nivo lošeg holesterola i triglicerida u krvnom serumu.
  • Ojačava kosti.
  • Pomaže u borbi protiv artritisa.
  • Cimet u kombinaciji začina Alergo Meda ubrzava metabolizam i time daje doprinos u redukciji telesne težine.

Preporuka

Preporučuje se konzumacija jedne do dve kafene kašičice ujutru na prazan stomak ili pre obroka. Bilo bi poželjno da med ne konzumirate metalnom kašičicom već drvenom ili plastičnom. Ovaj proizvod nema nikakva neželjena dejstva i napravljen je od potpuno prirodnih sastojaka. Preporučuje se kao odraslima tako i deci.

Sastav: 100% prirodni bagremov med, domaći pčelinji polen i samleveni cimet iz indijske provincije Cejlon.
Ukus: Vrlo sladak ukus karakterističan za med uz naglašen oštar i zavodljiv ukus cimeta kojeg ublažava mističan šemk koji daje pčelinji polen.

Zemlja porekla

Srbija

pakovanje

230 g