Korpa je prazna

Registruj sePrijavi se

Aktiv gvožđe plus 30 kapsula

803,00 RSD

Nema na zalihama

Proizvođač: Doppel herz

Opis

NAMENA

nepravilnog srčanog ritma

– pojave mišićnih grčeva i slabosti

– sportskih aktivnosti

OPIS

Magnezijum je mineral koji učestvuje u preko 200 enzimskih reakcija u našem organizmu, posebno je uključen u procese stvaranja energije. Neophodan je za pravilan rad mišićnog i nervnog sistema kao i za srčani mišić tako što utiče na srčani ritam. On ima značajnu ulogu u metabolički aktivnim ćelijama. Obzirom da ga organizam ne može čuvati u većim količinama, neophodan je unos ovog minerala putem ishrane. Konzumiranje nikotina i alkohola dovode do povećanog gubitka magnezijuma iz organizma.

Doppelherz® aktiv Magnezijum + C + E je kombinacija magnezijuma sa vitaminima C i E. Jedna tableta sadrži 350 mg magnezijuma, 120 mg vitamina C i 36 mg vitamina E.

Vitamin C i vitamin E imaju ulogu antioksidanasa pa štite ćelije od negativnog uticaja štetnih slobodnih radikala. Samim tim pozitivno utiču na naš imuni sistem. Obzirom da ih organizam ne može sam sintetizovati, neohodan je unos ovih vitamina putem ishrane.

Vitamin Cje bitan i za normalno funkcionisanje kože, desni i krvnih sudova.

Smatra se da je vitamin E zajedno sa drugim antioksidansima iz hrane dobra prevencija bolesti srca i krvnih sudova, malignih oboljenja, a doprinosi i poboljšanju opšteg zdravlja.

 Aktiv gvožđe plus 30 kapsula

Pakovanje

30 kapsula