Korpa je prazna

Registruj sePrijavi se

AD3 vitamin u ribljem ulju 100 perli

458,00 RSD

Nema na zalihama

Proizvođač: Anafarm

Opis

Preparat AD3 vit u ribljem ulju sadrži prirodne vitamine A i vitamin D u obliku D3, koji doprinose održavanju normalne funkcije: kostiju, zuba, mišića, kože, sluznica, vida i imunološkog sistema.

Uloga vitamina A i D u organizmu:

Vitamin A doprinosi: normalnoj funkciji imunološkog sistema, održavanju normalne kože, održavanju normalnih sluznica, održavanju normalnog vida, normalnom metabolizmu gvožđa.

Vitamin D doprinosi: normalnoj apsorpciji / iskorišćavanju kalcijuma i fosforanormalnom nivou kalcijuma u krvi, normalnoj funkciji imunološkog sistema, održavanju normalne funkcije mišića, održavanju normalnih kostiju, održavanju normalnih zuba.

Način upotrebe:

Deca iznad 3 godina: 1 kapsula dnevno, uz obrok.

Odrasli: 2 kapsule dnevno, uz obrok.

Upozorenje: Proizvod ne smeju da uzimaju osobe preosetljive na neki od sastojaka. Proizvod nije namenjen za decu mlađu od 3 godine! Trudnice i dojilje pre upotrebe preparata treba da konsultuju lekara!

Osobe koje uzimaju varfarin, aspirin, nesteroidne antiinflamatorne lekove, kao i osobe koje boluju od hemofilije i dijabetesa trebalo bi da se posavetuju sa lekarom pre uzimanja preparata sa ribljim uljem.

Proizvod ne sadrži gluten, GMO/BSE/TSE supstance, alergene ili druge supstance koje mogu narušiti ljudsko zdravlje.

Dijetetski suplementi ne mogu se koristiti kao zamena za raznovrsnu i uravnoteženu ishranu i ne smeju se uzimati u dozama većim od preporučenih.

U bočici se nalazi i kesica silika gela koja štiti proizvod od vlage. Nije za jelo! Čuvati od dece. Kesica silika gela apsolutno je neškodljiva za zdravlje i ne utiče na kvalitet proizvoda.

Sastav:

Jedna meka želatinska kapsula sadrži:

303 mcg RE (1000 IU) vitamina A (retinil palmitat)2,5 mcg (100 IU) vitamina D3 (holekalciferol)21 mg ribljeg uljaOstali sastojci: želatin, zgušnjivač (glicerol), rafinisano sojino ulje.

AD3 vitamin u ribljem ulju 100 perli

Pakovanje

100 mekih želatinskih kapsula

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju “AD3 vitamin u ribljem ulju 100 perli”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *